Sant Fruitós homenatja Conxita Fenoy després de 33 anys com a directora de la biblioteca

L'Ajuntament ha reconegut la tasca de la bibliotecària, que es jubila, amb un acte a la sala de plens

S'ha fet entrega d'un ram a l'homenatjada

S'ha fet entrega d'un ram a l'homenatjada / JAUME GRANDIA

Jaume Grandia

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha dedicat un emotiu homenatge a Conxita Fenoy, que ha estat 33 anys directora de la biblioteca municipal, fins a la seva jubilació aquest passat 2022.

L'homenatge s'ha fet a la sala de plens

L'homenatge s'ha fet a la sala de plens / JAUME GRANDIA

L'acte, que s'ha fet a la sala de plens de la Casa de la Vila, ha estat presidit per l'alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, i també hi han assistit la regidora de Cultura, Laia Feliu; la regidora de Recursos Humans, Cristina Murcia; i el regidor d'Ensenyament, Felip Echarri, que han volgut acompanyar familiars i amics de l'homenatjada en el seu reconeixement, i li han fet entrega d'un ram de flors.

Els assistents han brindat per acomiadar l'acte

Els assistents han brindat per acomiadar l'acte / JAUME GRANDIA

Conxita Fenoy ha estat a la direcció de la biblioteca durant més de tres dècades, des de la seva obertura l’abril del 1989 fins el passat mes de desembre. A més de posar en funcionament la primera biblioteca, que estava situada al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, també va comandar, des del juny del 2014, el segon i gran equipament que es va construir i que avui és la seu d'aquest servei, al carrer Carles Buigas, amb tots els avenços tecnològics i digitals.

Subscriu-te per seguir llegint