Adrià Valls encapçalarà la llista d'Esquerra Republicana a Castellbell i el Vilar

És regidor a l’oposició i president de l'Associació Administrativa de Cooperació del Sector Mas Enric-Can Prat

Adrià Valls, candidat d'ERC a Castellbell

Adrià Valls, candidat d'ERC a Castellbell / ERC

Redacció

Adrià Valls Sellés serà l'encarregat d'encapçalar la llista d'Esquerra Republicana a Castellbell i el Vilar en les eleccions municipals del proper mes de maig. Valls ha estat escollit per la militància del partit republicà al municipi en una assemblea interna. El candidat republicà ha agraït la confiança per poder encapçalar un projecte que ha definit com a alternatiu per tal d’aconseguir un canvi al municipi. Valls es mostra convençut que «hi ha una manera més bona, no només de gestionar sinó també de governar», amb un equip de «persones guanyadores i qualificades» que l'acompanyaran i que, afirma, compten amb «l'expertesa, la il·lusió i dedicació pel bé comú necessàries per treballar per a les més de quatre mil castellvilarenques i castellvilarencs». No és el primer cop que va a la llista, però sí que és la primera vegada que l'encapçala.

Valls exposa la necessitat que «el municipi disposi d'un govern per a tothom, sense excepcions, després de tants anys de socialisme malentès mancat de projecte» i, entre les seves principals motivacions, afegeix que «cal fer un gir compromès a Castellbell i el Vilar contra el canvi climàtic d'una manera útil i real, traient més profit dels ingressos de l'ajuntament sense tocar les butxaques dels nostres veïns i veïnes». El candidat ha destacat que Esquerra Republicana es presentarà amb «una llista electoral oberta, independentment del partit, participativa, transparent i representativa de tot el municipi».

Adrià Valls té 42 anys i viu a Castellbell i el Vilar, a la urbanització de Mas Enric-Can Prat. És regidor a l'oposició i actualment és el president de la secció local d'ERC Castellbell i el Vilar i d'ERC Marganell. Des de fa quatre anys presideix l'Associació Administrativa de Cooperació del Sector Mas Enric-Can Prat per assolir l'objectiu comú d'executar les obres d'urbanització. És enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya i Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida. Treballa com a Responsable de l'Àrea de Millora Rural i Infraestructures del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

També treballa com a consultor desenvolupant diferents projectes d'obres, desenvolupament rural, enginyeria i senyalització dels sectors econòmics del món rural i del medi ambient. Disposa d’experiència com a tècnic d'estudis d'enginyeria i com a cap d'obra, participant en la redacció de nombrosos projectes per a licitar concursos públics. Ha supervisat diferents obres civils i manteniments de jardineria arreu de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears.