Súria acull des d’aquest dimarts l’exposició interactiva ‘Controles?’, una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona sobre els riscos de les drogues i la prevenció del seu consum. L’exposició s’adreça especialment a adolescents, joves, famílies, professionals del món juvenil i altres persones interessades.

L’exposició, ubicada a la sala Cal Balaguer del Porxo, consta de diferents plafons amb informació i propostes interactives sobre les addiccions i les conductes de risc associades amb el consum de drogues i l’ús excessiu de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). La mostra es pot visitar de dilluns a divendres fins al dijous 16 de febrer, de 2/4 de 10 del matí a 5 de la tarda (visites concertades) i de 5 a 7 (entrada lliure).

Les visites concertades s’han iniciat aquest primer dia d’obertura amb la participació d’alumnes de l’institut Mig-Món en diferents dinàmiques conduïdes per personal expert. És previst que tots els grups de l’institut passin per l’exposició i participin en aquestes dinàmiques. Posteriorment es faran altres activitats complementàries a l’aula.

La presència de l’exposició ‘Controles?’ a Súria és una iniciativa de les àrees municipals de Joventut i Sanitat, dins de les actuacions transversals que es porten a terme per a la prevenció d’addiccions i conductes de risc, amb la col·laboració de l’Institut Mig-Món.

Aquesta és la segona vegada que l’exposició ‘Controles?’ passa per Súria, després de la seva presència al Casal de Joves a començaments de l’any 2016.