El Carnaval de Sant Vicenç multiplica els personatges clàssics

La població ha viscut una animada rua pel centre del poble amb coreografies i premis a la plaça Clavé

Redacció

Mexicans, viquings, barrufets son alguns dels molts personatges que aquest dissabte a la tarda s'han multiplicat pels carrers de Sant Vicenç de Castellet, en una animadíssima rua de Carnestoltes que ha recorregut l'itinerari ja habitual en els últims anys, i que ha retornat de ple i amb tota la vitalitat la celebració, després de les edicions suspeses o trastocades per la pandèmia. 

Des la part alta del municipi, al carrer Pirineu, fins arribar al centre del poble, a la plaça Clavé, el seguici s'ha omplert de participants i espectadors en una marxa animada pels equips musicals de les diveses comparses, però també per la participació del grup de percussió local Pik-Bé. La rua estava encapçalada pel capgròs Rei Carnestoltes, acompanyat pel grup de teatre Cul-i-Seu. 

A la plaça Clavé s'ha habilitat l'habitual passadís fins a la biblioteca perquè cada grup pogués fer la seva entrada i coreografia de presentació. S'han donat premis a partir de les categories infantil, individual, grup/comparsa i disfressa i també es premiava aspectes com l’originalitat i l’animació.

El programa preveia continuar la festa a Cal Soler amb una botifarrada popular organitzada per l’Associació de Romans de Sant Vicenç de Castellet, i encara a la nit amb el concert i la festa del grup Mashup i el DJ Weah.