El Consell del Bages dona continuïtat a la campanya del Dia internacional de les dones

S’insisteix en la importància que les dones tinguin cura del seu cos i la seva autoestima

Àdria Mazcuñán, consellera Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal

Àdria Mazcuñán, consellera Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal / ARXIU

Redacció

El Consell Comarcal del Bages dona continuïtat a la campanya del Dia internacional de les dones estrenada l’any passat. Amb motiu de la jornada del 8 de març, l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages estrena el lema «Cuidar-te, és un dret» i ara posa l’accent en totes aquelles accions que tenen a veure amb la cura del cos i que també juga un paper clau per al benestar personal.

La consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán Claret, apunta que «aquest any canviem la mirada i ens fixem en allò més interior que té un impacte important en el benestar. Volem incidir en com ens cuidem el nostre cos, com tenim cura del nostre cicle menstrual i com tot això incideix en la nostra autoestima com a dones».

En aquest sentit, en el marc de la jornada del 8 de març es programarà una xerrada al Consell Comarcal del Bages adreçada a les dones que treballen a la institució per parlar del cicle menstrual i com els mètodes utilitzats poden beneficiar o no la salut.

La campanya s’ha fet arribar als ajuntaments de la comarca que programen tot d’actes al voltant de la jornada del 8 de març. En aquest sentit, es promouen tallers de relaxació, sessions de risoteràpia, activitats de ioga, recitals de poesia, concerts, sopars etc. amb la voluntat de donar eines per promoure el benestar personal a totes les participants. El cartell promocional incorpora aquest any el cos d’una dona nua per accentuar la importància de la cura personal i dibuixa el lema «Cuidar-te, és un dret».