Sant Fruitós fa obres de renovació del clavegueram de La Rosaleda

S'intervé al tram del carrer Galileu per augmentar la capacitat hidràulica

Els treballs en el primer tram ja estan en marxa

Els treballs en el primer tram ja estan en marxa / AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Redacció

Sant Fruitós de Bages ha posat en marxa treballs de millora del clavegueram al barri de La Rosaleda. En concret a l’àmbit del carrer Galileu, per tal d'augmentar la capacitat hidràulica de la zona i minimitzar les possibles afectacions en cas de fortes pluges.

Les obres consisteixen en la modificació de les cotes de tres pous de clavegueram i l'ampliació dels diàmetres dels conductes existents, per tal de millorar el desnivell global de tot el tram i la seva capacitat.

Segons ha concretat l'Ajuntament, aquestes obres es desenvoluparan en quatre fases per intentar minimitzar les afectacions viàries i d'accés a les finques. La primera serà la de la cruïlla del carrer Galileu amb el carrer Mercè Rodoreda; la segona, al tram entre el carrer Mercè Rodoreda i carrer del Mig; la tercera entre el carrer del Mig i el carrer Lladoner;i la quarta la cruïlla del carrer Galileu amb el carrer Lladoner.

Aquesta és una de les actuacions previstes al Pla director del servei de clavegueram i planificada en el pla anual de reposicions i millores, perquè el municipi compti amb una xarxa adequada. És previst que els treballs s'executin en tretze setmanes.