Sant Joan instal·la fanals nous al polígon industrial Pla dels Vinyats I per primera vegada en 30 anys

En total, s'han posat en marxa 39 punts de llum que les empreses de la zona feia temps que reclamaven

Alguns dels punts de llum instal·lats

Alguns dels punts de llum instal·lats / AJUNTAMENT DE SANT JOAN

Redacció

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha instal·lat fanals al Polígon Industrial Pla dels Vinyats I. Es tracta d’una petició de les mateixes empreses del polígon que afirmaven que era per una qüestió de seguretat i que reclamaven des de feia temps. És la primera vegada que aquest polígon disposa d’enllumenat públic des de la seva creació l’any 1983 i posterior aprovació el 1992.

El projecte s’ha elaborat des de l'àrea de Serveis territorials del mateix Ajuntament de Sant Joan, i des de la regidoria de Promoció Econòmica, s'ha volgut donar prioritat al projecte per la seva importància i necessitat pel teixit empresarial del municipi, amb un total de 39 punts de llum en tot el polígon. “Aquesta és una petició històrica i recurrent per part de les empreses que tenen la seva activitat industrial en aquest polígon, però que no s'havia pogut portar a terme fins ara per la complexitat de parcel·lació”, afirma l’alcalde, Jordi Solernou.

El Polígon Industrial Pla dels Vinyats I compta actualment amb 17 empreses instal·lades al nord del nucli urbà de Sant Joan de Vilatorrada, al peu de la C-55.