Triquell visita les escoles Paidos i Salle de Manresa per premiar la seva aposta pel menjar de temporada i de proximitat

El cantant va entregar un certificat als centres pel seu compromís amb els productes de quilòmetre cero

Triquell interactuant amb infants de l'escola Paidos

Triquell interactuant amb infants de l'escola Paidos / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Redacció

El cantant Triquell va visitar aquest dijous les escoles Paidos de Sant Fruitós i Salle de Manresa per premiar-les pel seu compromís amb l'alimentació saludable i els productes de quilòmetre zero. L'artista va lliurar a cada centre un certificat en el marc de la iniciativa "Bo, Sa, d'Aquí", un projecte que premia l'aposta dels menjadors per la cuina de proximitat i qualitat.

Durant les visites els infants van poder interactuar amb ell i gaudir d'alguns tastets de les seves cançons més populars. També va poder tastar el mateix menú del dia del qual han gaudit els infants.

En el cas de Sant Fruitós, l'Ajuntament ha informat que van recollir el certificat responsables del centre, l’alcaldessa, Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d’ensenyament Felip Echarri i a la regidora de cultura i festes, Laia Feliu.

El cantant va entregar un certificat als responsables del centre i representants de l'Ajuntament de Sant Fruitós

El cantant va entregar un certificat als responsables del centre i representants de l'Ajuntament de Sant Fruitós / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

El programa "Bo Sa d'Aquí" vol incidir en la importància d'educar a les pròximes generacions, sobre la importància de prioritzar la qualitat per davant del preu, apostant pel producte de km0 i l'alimentació saludable dels infants.