Es presenta a les municipals de Santpedor una llista independent

Daniel Davins és qui encapçalarà la candidatura de la nova formació

Acte de presentació de Santpedor És un Altre Món, aquest cap de setmana

Acte de presentació de Santpedor És un Altre Món, aquest cap de setmana / SEAM

Redacció

Santpedor tindrà a les properes eleccions municipals una llista 100% independent. Es tracta de Santpedor És un Altre Món (SEAM), que s’ha presentat formalment aquest cap de setmana i que tindrà Daniel Davins com a alcaldable. Davins en va destacar precisament el fet que sigui una candidatura «100% santpedorenca i que no ha de dependre de partits d'àmbits autonòmics o nacionals». A banda del candidat, la composició de la llista en els primers llocs tindrà els noms de Jasmina Font, Joan Rincón, Míriam Corral, Arnau Casafont, Maria Josep Arévalo i Helena García.

Daniel Davins, candidat de Santpedor És un Altre Món

davidbricolle@regio7.cat / SEAM

Les línies mestres de la nova formació que va plantejar Davins al seu discurs van ser les de fer polítiques «de proximitat al poble, del ciutadà cap a les institucions», la d’establir una coordinació amb les entitats «perquè les seves peticions siguin escoltades», promoure «una cooperació integral amb els comerços del poble i la proximitat de l'Ajuntament amb accions més dinàmiques i properes al ciutadà», entre d'altres.

El candidat va criticar el que considera que han estat «despeses faraòniques» de l'actual Ajuntament i «la falta de solucions reiterades durant aquests últims anys». En l’acte de presentació va voler deixar clar que el programa electoral no està tancat, «ja que és un programa ambiciós i que recollirà totes les carències que la gent ha fet arribar al partit durant els últims mesos». També va posar en relleu que «s'ha treballat intensament per preparar un equip de govern que té moltes ganes de treballar pel poble».