L’IES Castellet de Sant Vicenç experimenta amb el disseny i la producció d’embolcalls sostenibles

Alumnes del centre han treballat un projecte d’innovació per analitzar la viabilitat d’una plataforma en línia sobre el producte

Foto de grup dels participants

Foto de grup dels participants / IES CASTELLET

Redacció

Alumnes de l’IES Castellet de Sant Vicenç de Castellet han estat treballant en un projecte sobre la viabilitat d’obrir una plataforma en línia per al disseny i la distribució d’embolcalls sostenibles.

La iniciativa, que ha estat coordinada per la professora Anna Barat Rebullida amb l’assessorament de la comissió ambiental, s’ha desenvolupat dins l’assignatura de Funcionament de l’Empresa, i es tractava que els alumnes realitzessin dissenys d’embolcalls sostenibles i n’estudiessin la seva sortida econòmica.

Part de l'equip amb el material

Part de l'equip amb el material / IES CASTELLET

Tot plegat s’ha portat a terme utilitzant les ajudes PROA, destinades al desenvolupament de projectes d’innovació educativa, per a la producció d’embolcalls en massa per a tot l’alumnat del centre, i també per al professorat i el PAS. Entre els objectius, també hi havia l’educació dels alumnes sobre la importància de reduir els residus i promoure la sostenibilitat. Fonts del centre expliquen que aquest institut té molt en compte l'impacte ambiental i la sostenibilitat i per aquest motiu aquesta iniciativa es va considerar «una manera excel·lent de promoure pràctiques sostenibles dins del centre educatiu», de manera que ha resultat ser «una iniciativa molt exitosa i innovadora».