Sant Fruitós dedica un espai en memòria de Vicenç Llorens Concustell, que va ser regidor al municipi

El memorial s'inaugurarà aquest diumenge 2 d'abril, a Pineda de Bages, d'on era veí

Vicenç Llorens va morir l'estiu del 2020

Vicenç Llorens va morir l'estiu del 2020 / ARXIU/AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Redacció

Sant Fruitós de Bages ha dedicat un espai per al record i la memòria de Vicenç Llorens Concustell, que va ser regidor del municipi i que va morir el juliol del 2020 després d'una llarga malaltia. Se li ha fet a la urbanització on va viure, Pineda de Bages.

El memorial que sorgeix per la petició de l’Associació de veïns i veïnes de la urbanització s'ha ubicat en una zona natural des d'on es pot veure una gran panoràmica de la muntanya de Montserrat. L'espai està format per diferents elements naturals al voltant d'una gran llosa de pedra Sant Vicenç.

L'acte d'inauguració, que serà diumenge a les 12 del migdia, comptarà amb una plantada d'herbes aromàtiques entorn l'escultura en el seu honor, per tal que siguin els propis veïns i veïnes qui puguin posar el seu granet de sorra en l'espai. Posteriorment, hi haurà un pica-pica pels assistents.

Vicenç Llorens va iniciar la seva implicació en la política municipal l'any 2011 com a regidor pel grup municipal de Convergència i Unió. El maig del 2019 va encapçalar la llista de Junts per Sant Fruitós a les eleccions municipals i finalment el juny de 2020 va passar a formar part del Govern Municipal. En el municipi també va destacar per estar al capdavant de l'Associació de Veïns de Pineda de Bages durant més de 11 anys. Aquesta trajectòria fa que se’l recordi per la seva generositat, entrega i esperit de servei cap a les persones.