Santpedor encara la recta final de les obres del Mirador de Montserrat

S’estan enllestint els treballs d’urbanització, un projecte llargament esperat

Obres que s'estan enllestint ara al Mirador de Montserrat

Obres que s'estan enllestint ara al Mirador de Montserrat / AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Redacció

L’Ajuntament de Santpedor ha finalitzat aquesta setmana les actuacions a les voreres i moviment de terres dels carrers Llorer i camí de Vallbona, que suposen la recta final de les obres del Mirador de Montserrat. Està previst que en el proper mes i mig es procedeixi a l’asfaltat i les cunetes, que tancaran l’últim bloc del projecte.

La primera fase de les obres va finalitzar el 2021 i va portar el clavegueram al Mirador, després de la construcció del col·lector d’aigües residuals i deixant el sistema operatiu perquè totes les finques es puguin connectar a la xarxa. La segona fase ha pavimentat els carrers Xiprer, Til·ler, Eucaliptus, Freixe, Llorer i Camí de Vallbona i va començar l’estiu passat.

Un cop finalitzada properament la pavimentació dels carrers Llorer i camí de Vallbona, el Mirador serà un sòl urbà consolidat i amb tots els serveis. L’actuació suposarà la culminació d’un projecte iniciat el 2014 i que ha tingut un cost de més de quatre milions d’euros, finançat amb quotes urbanístiques dels veïns i veïnes i amb aportacions de l'Ajuntament.