Súria adjudica per sorteig dos habitatges municipals per a lloguer social

El consistori havia rebut un total de nou sol·licituds

Moment en què es feia el sorteig al saló de sessions de l'ajuntament

Moment en què es feia el sorteig al saló de sessions de l'ajuntament / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

L'Ajuntament de Súria ha fet aquest dimarts un sorteig públic de dos habitatges municipals que seran cedits temporalment en règim de lloguer. El llistat definitiu de persones admeses i excloses en la convocatòria va ser publicat el passat 31 de març.

La convocatòria s’adreçava a persones i unitats de convivència en situació de vulnerabilitat social, risc d’exclusió residencial i altres necessitats. En total, s’hi van presentar nou sol·licituds, de les quals en van ser excloses dues en no complir els requisits fixats.

Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament de Súria porta a terme una convocatòria de lloguer social. En el transcurs de l’acte del sorteig, l’alcalde Albert Coberó ha explicat que l’Ajuntament té intenció d’ampliar el parc municipal d’habitatges i realitzar noves convocatòries de lloguer social.

El sorteig ha tingut lloc amb la presència de l’alcalde Albert Coberó, la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena, del secretari municipal i de tècniques de les àrees de Benestar Social i Habitatge.