Junts per Navàs tria Andreu Torres per encapçalar la llista a les municipals

La formació aposta per una candidatura renovada que aspira a ser «clau» per canviar majories

Andreu Torres, alcaldable de junts per Navàs

Andreu Torres, alcaldable de junts per Navàs / Arxiu particular

Redacció

Andreu Torres Vilà, nascut a l’Ametlla de Merola fa 23 anys i ara resident a Navàs, serà l’alcaldable de Junts en aquest municipi de cara a les eleccions del proper 28 de maig. Torres, que el 2019 anava de número 9 a les llistes d’aquest mateix partit a Puig-reig tot i que no va entrar com a regidor, es presenta ara de número u en una candidatura renovada en les primeres posicions, i que també reincorpora persones que ja n’havien format part en mandats anteriors.

Torres ha estudiat Humanitats i ara està fent un màster en Gestió de Patrimoni Cultural mentre treballa en les oficines d’una empresa tèxtil. El segueixen a la llista dues cares noves, Marina Sala i Mariona Valls, de número 2 i 3 respectivament, mentre que s’hi tornen a reintegrar Mireia Pellicer i Ivan Manubens, que ja hi havien estat, mentre que al número 6 es presentarà Christian Casals. L’actual única regidora del partit i alcaldable el 2019, Cati Puig, tancarà la candidatura.

Junts es presenta amb una clara intenció de millorar els resultats obtinguts el 2019, i amb l’objectiu d’«agafar múscul, renovar l’espai i construir una alternativa que ens permeti recuperar l’alcaldia el 2027», entenent que en l’actual mandat és complicat, apunta Torres. La fita més immediata és guanyar regidors i «poder ser claus i decisius per canviar les majories». Segons Torres el partit es vol distanciar de l’antiga Convergència.