Gent fent Poble porta la campanya als diferents nuclis i barris de Sant Fruitós

Aquest dimarts engega les trobades més properes amb un cafè amb el candidat

Un moment de l'acte de Gent fent Poble a Torroella de Baix

Un moment de l'acte de Gent fent Poble a Torroella de Baix / GENT FENT POBLE

Redacció

Gent fent Poble de Sant Fruitós, la formació que lidera Joan Carles Batanés (que va tenir l’alcaldia en els dos anteriors mandats i el primer any de l’actual) ha portat a terme un inici de campanya electoral amb actes a diferents nuclis del municipi. La primera parada ha sigut al barri de Torroella de Baix i posteriorment ho han fet a la urbanització de Les Brucardes i a la pista del Bosquet, en un acte adreçat especialment als joves. Batanés, ha pogut presentar noves incorporacions de la seva llista que l’han acompanyat durant tot el cap de setmana, així com també ho han fet les més veteranes. Alhora, ha transmès les ganes i la il·lusió amb la que afronta la possibilitat de tornar a ser alcalde i ha explicat els punts més importants i les accions més destacades que la formació preveu dur a terme als respectius barris si obtenen el govern.

Un acte de joves per a joves

Un dels vessants amb els que més s’ha volgut reforçat Gent fent Poble ha estat amb el col·lectiu jove. L’agrupació d’electors ha donat entrada a molts joves a la seva llista durant els últims mesos i, per això, ha volgut aprofitar per mostrar-ne tot el seu potencial. En aquesta línia, l’acte al Bosquet es va fer amb una sessió de DJ en què els participants a la trobada van poder gaudir d’una estona de música i un refrigeri.

Un moment de l'acte de Gent fent Poble a Les Brucardes

Un moment de l'acte de Gent fent Poble a Les Brucardes / GENT FENT POBLE

La campanya de Gent fent Poble segueix activa i aquest dimarts posa en marxa trobades amb un format més distès i que ja va posar en pràctica durant la campanya del 2015. Sota el lema «Un cafè amb el candidat Joan Carles Batanés», l’alcaldable es posa a disposició dels ciutadans a diferents establiments del municipi per fer un cafè i comentar i debatre propostes.

La presentació del programa complet de govern serà el divendres 19 de maig al vespre, en un acte al Bosquet. La trobada amb els veïns de Pineda de Bages es farà el dissabte 20 al vespre. Les tres trobades programades pel diumenge 21 de maig seran amb veïns de La Rosaleda al migdia, amb la gent gran a primera hora de la tarda i amb els de la Torre Sanmartí al vespre.