El PSC de Navarcles planteja fer de l’antiga Dresca un gran parc urbà i equipaments públics

És una de les propostes destacades que va exposar en l’acte de presentació del programa

Acte del PSC de Navarcles de presentació del programa

Acte del PSC de Navarcles de presentació del programa / PSC

Redacció

El PSC de Navarcles vol destinar el gran espai que conformen les instal·lacions de l’antiga empresa Dresca a uns usos diferents als planteja l’equip de govern actual. La proposta dels socialistes passa per convertir tot aquest espai en un gran parc urbà i destinar la nau industrial central a equipaments municipals.

És aquesta una de les propostes més destacades que la formació (actualment a l’oposició) va posar damunt la taula en l’acte de campanya en què va presentar el seu programa electoral, davant un centenar de persones, al teatre-auditori Agustí Soler Mas. Al llarg de poc més d’una hora, els 8 primers membres de la Candidatura, van exposar de forma exhaustiva, cada part del programa i també van deixar anar algunes crítiques, a l’actual govern municipal.

Un moment de la intervenció de la candidata a l’alcaldia, Sònia Hernández Rubio

Un moment de la intervenció de la candidata a l’alcaldia, Sònia Hernández Rubio / PSC

La candidata a l’alcaldia, Sònia Hernández Rubio, va concretar les que són algunes de les propostes prioritàries. Així, va posar en relleu la voluntat de reurbanitzar diversos carrers per convertir-los en vials de calçada única; adequar l’antic Mas Aguilar com edifici jove; aprovar i promoure incentius fiscals perquè industries i botigues s’instal·lin a Navarcles, i enderrocar les antigues cases dels mestres per construir-hi, d’acord amb l’Incasol, pisos de lloguer assequible.