Súria edita dos retallables dels seus gegants per a la maïnada

Es podran adquirir a l'Ajuntament, a l'exposició de l'Era del Castell, o descarregar en PDF des de la web municipal

Una imatge dels nous retallables

Una imatge dels nous retallables / AJUNTAMENT DE SÚRIA

Redacció

L’Ajuntament de Súria ha editat dos retallables dels gegants Cristòfol i Roser per tal de poder construir en cartró petites reproduccions d’aquestes figures emblemàtiques de la imatgeria local, en una iniciativa que s’adreça especialment als infants.

Els dos retallables permeten construir les figures d’aquests gegants suriencs doblegant i enganxant les peces, que reprodueixen la roba i altres elements. La realització dels retallables ha anat a càrrec de la dissenyadora gràfica Xuria García.

Inicialment, l’edició en cartró dels dos retallables és facilitarà als infants que visitin la Casa de la Vila o el nou espai d’exposició dels gegants a l’Era del Castell. També es podran descarregar en PDF des del web municipal, a través de l'enllaç www.suria.cat/gegants/retallables1

Els gegants Cristòfol i Roser són els gegants oficials de la vila, amb una alçada de 3,30 metres i un pes aproximat de 40 quilos, La seva edició reduïda i en forma de retallables ha estat una iniciativa de les àrees d’Alcaldia i Benestar Social, amb el suport de Geganters i Grallers del Poble Vell.