Sant Fruitós tallarà el camí de l’Agulla per obres durant uns dos mesos

L’Ajuntament arranjarà la pavimentació de la via en el tram comprès entre el carrer Puigmal, al polígon industrial de Sant Isidre, i el camí Fondo

Estat actual del camí de l'Agulla, amb el paviment molt deteriorat

Estat actual del camí de l'Agulla, amb el paviment molt deteriorat / Ajuntament de Sant Fruitós

Redacció

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages començarà dilluns vinent els treballs d'adequació del camí de l'Agulla des del polígon de Sant Isidre. Les obres, que és previst que s’allarguin uns dos mesos, afectaran el tram comprès entre el carrer Puigmal, al polígon industrial de Sant Isidre, i el camí Fondo. Mentre durin les obres el vial estarà tallat al pas tant de vehicles com de vianants i ciclistes.

Les obres que es realitzaran al camí de l’Agulla a partir de la setmana vinent consistiran principalment en la repavimentació del tram esmentat, l’enderroc d’algunes de les cunetes existents i la construcció de noves, a banda d’altres actuacions necessàries, segons han informat fonts municipals.

La capa de paviment asfàltic es farà mitjançant una tècnica anomenada chipping, que dóna un acabat més rústic, en consonància a l’espai on es troba el vial. També s’instal·laran nous elements pacificadors de velocitat, ja que es tracta d'un camí molt freqüentat per vianants i ciclistes.

És previst que aquests treballs s’executin en deu setmanes i mentre durin les obres el vial estarà tallat al pas tant de vehicles com de vianants i ciclistes. Anteriorment, el consistori ja havia executat millores en el tram d’aquest vial, des del pont dels ferrocarrils fins al camí Fondo.