El Pont de Vilomara i Rocafort ha posat en funcionament el Punt Jove, un espai adreçat al jovent del poble i que està pensat per a que puguin trobar-se i fer i compartir activitats, a més de ser el punt de referència de les polítiques de joventut que s’impulsen des del consistori.

Aquest nou equipament està ubicat a la plaça Cooperativa, una zona on ja hi ha el consultori mèdic i el Centre de Dia Municipal Mossèn Joaquim i, per tant, la zona s’ha convertit en un punt d’accés a diferents equipaments i serveis. Antigament, l’actual Punt Jove havia estat ocupat pels edificis del que havia estat l’escola del poble fins que es va traslladar al carrer Jesús i també va donar cabuda a la llar d’infants i, posteriorment, l’oficina de Correus.

Les obres, finançades per la Diputació de Barcelona, han consistit en la rehabilitació dels dos espais amb els que compta l’edifici, convertint-los en zones diàfanes: un destinat a punt d’informació juvenil i a espai de trobada, i l’altre convertit en sala multiusos on es podran dur a terme totes les activitats que s’hi organitzin. L’Ajuntament, per aquest motiu, també va incorporar a la seva plantilla una dinamitzadora juvenil que serà l’encarregada de l’equipament, que està obert de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda.

L’alcalde, Enric Campàs, ha destacat que amb aquest equipament «veiem materialitzat un projecte en el que portàvem molt de temps treballant i que era una prioritat per l’equip de govern», ja que, subratlla, «enteníem com a imprescindible disposar d’un espai d’acompanyament, d’assessorament i de trobada pel nostre jovent». I hi afegia que l’Ajuntament posa de manifest «la seva clara aposta pel jovent vilomarenc, posant en marxa diversos projectes destinats a aquest col·lectiu com per exemple les beques universitàries, que ja van per la seva tercera edició, i altres línies en les que estem treballant».