Sant Fruitós de Bages ha estrenat avui la seva comissaria de policia local situada al xamfrà entre els carrers Eugeni d'Ors i Arquitecte Gaudí, a tocar del cobert de la màquina de batre.

Abans dels parlaments de les autoritats i la inauguració oficial, s'han dut a terme unes visites guiades per les dependències, les quals han sigut molt participades per veïns de Sant Fruitós. En entrar a aquesta nova comissaria, hi ha una recepció amb dues finestres, una de les quals estarà dedicada a temes policials i l'altre a temes administratius, tal com ha explicat l'agent que ha fet de guia.

Una de les característiques que més s'han destacat d'aquestes noves dependències de la policia local han estat les sales a part per posar denuncies. Gràcies a aquest espai es podrà oferir a la ciutadania "una atenció personalitzada i privada", segons el cap de la policia local de Sant Fruitós, Josep Lluís Lorente.

Una altra de les sales que els agents han posat més valor ha estat la que anomenen de Briefing, un espai que tant pot servir per dur a terme formacions o per planejar dispositius policials que tinguin més complicacions, com per exemple el de la Volta ciclista.

Un espai dedicat a Genís Caparrós

El despatx del director d'aquesta comissaria rep el nom de sala de Genís Caparrós en honor a l'antic cap, que va traspassar fa uns quants mesos. El seu germà, Marc Caparrós, que també és policia, ha fet un discurs agraint aquest gest cap al seu germà i ha assegurat que "era un home molt professional amb un gran esperit de servei".

A part de Josep Luís Lorente, en la inauguració han parlat el director general de coordinació de policies locals, Marc Costa, i l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés. Costa ha felicitat el cos per "la gran evolució que ha tingut des de la seva creació".

Per la seva part, l'alcalde s'ha mostrat orgullós per la feina feta durant el seu anterior mandat i el present i ha assegurat als veïns de Sant Fruitós de Bages que "aquestes noves dependències portaran un millor servei cap a la gent".