Sant Fruitós de Bages disposa des d'aquest curs 2023-2024 d'una Oficina Municipal d'Escolarització, un nou servei des d'on s'ofereix atenció, informació i orientació a les famílies amb relació a tota l'oferta educativa que hi ha al municipi, així com els procediments d'admissió dels alumnes. Des de l'Ajuntament s'ha signat un conveni amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per tal de crear aquest nou servei i donar una millor atenció a les famílies amb infants.

L'oficina ofereix servei a les famílies amb infants, principalment de segon cicle d’educació infantil, primària i Educació Secundària Obligatòria. A banda d'informar sobre l'oferta educativa al municipi, també s’acompanya i es dona suport a les famílies per a l'escolarització, processos de preinscripció i de matriculació així com també es contribueix a la detecció i distribució d'alumnes amb necessitats especials i de matrícula viva, entre altres.

L'OME de Sant Fruitós de Bages es troba ubicada a l'Àrea d'Atenció a les Persones (al carrer Padró, número 72) i atén els dimarts i dijous, de 9 del matí a 2 del migdia, mitjançant cita prèvia trucant al 93 878 80 31.