La segona edició del Sanfri Skate Festival ha aplegat un gran nombre de persones que no s'han volgut perdre les diferents propostes de cultura urbana que s'han ofert a al skate park de Sant Fruitós de Bages. Al llarg de la jornada s'han pogut aprendre nous moviments i trucs de scooter i de skate de la mà de Stalow Academy amb la música en directe d'Akira. També Bboy Maki ha ofert un taller de break dance mentre paral·lelament es pintava un mural en el taller de grafiti.

Un cop finalitzats els tallers, el club Cefar ha ofert una actuació amb les seves patinadores i l’actuació d’Ivan amb un ball sobre patins. A continuació ha començat el segon campionat de skate ,que enguany ha comptat amb premis en metàl·lic que han estat lliurats per l'alcalde, Joan Carles Batanés, i la regidora de joventut, Firdaous Naieb.

Taller de grafits AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

La jornada ha finalitzat amb les actuacions de JCMC A.K.A. Charle Parkes, Valtho & Zined, Valero BCN i per tancar l'esdeveniment Yereh Yebadi. L'esdeveniment ha estat organitzat pel programa Rapologia Ràdio, de Ràdio Sant Fruitós, Stalow Academy i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.