Regió7

Regió7

Participant de Santa Maria d'Oló: «Hem pogut fer amistat amb gent d’altres pessebres de Catalunya»

Dolors Portell destaca que la representació a Montserrat ha estat una oportunitat per donar-se a conèixer

Dolors Portell, una de les figurants del pessebre vivent de Santa Maria d'Oló que ahir va ser a Montserrat L.S.

Dolors Portell és una de les figurants del pessebre vivent de Santa Maria d’Oló que ahir va participar en la representació multitudinària de Montserrat. La veïna del municipi bagenc explica que l’esdeveniment li ha permès fer xarxa amb gent d’altres pessebres vivents. 

Com ha estat l’experiència de participar en un pessebre vivent multitudinari?

Ho he viscut amb molta il·lusió per ser una experiència totalment nova i única. Des d’aquest any, els del pessebre vivent de Santa Maria d’Oló formem part de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya i quan ens vam assabentar de la proposta no vam dubtar ni un segon a apuntar-nos. 

Quina ha estat la reacció dels visitants durant el pessebre?

Nosaltres hem muntat una parada en el mercat d’oficis on ensenyem com es teixia la llana. A la gent li fa gràcia veure com funcionaven els oficis antics, i ens pregunten moltes coses sobre el pessebre vivent del nostre poble. 

Ha estat una oportunitat per donar-vos a conèixer?

El fet d’estar a Montserrat ens ha permès conèixer molta gent d’arreu i parlar-los del nostre pessebre, però, al mateix temps, també hem pogut fer lligams amb gent d’altres pessebres vivents i agafar idees que ens serviran per al futur.

Compartir l'article

stats