Sant Fruitós de Bages recupera la Fira del Caçador

L'activitat inaugural consistirà en un vespre gastronòmic a base de carn salvatge el 22 de juny

Imatge general de la fira en la que n'era la cinquena edició, el 2018

Imatge general de la fira en la que n'era la cinquena edició, el 2018 / ARXIU/JAUME GRANDIA

Redacció

La caça tornarà a ser la protagonista a Sant Fruitós de Bages el diumenge 30 de juny en la 7a edició de la Fira del Caçador que torna al municipi després de quatre anys. A partir de les 8 del matí, el Bosquet, la plaça Alfred Figueras i el seu entorn, acolliran diverses propostes i activitats del món de la cinegètica, en diferents zones delimitades.

Els assistents podran veure exhibicions de gossos i d'aus rapinyaires, concursos de gossos simulant la caça de la perdiu i prendre part en un recorregut de caça, practicar tir amb arc, entre altres. En el marc de la fira, i com a acte inaugural, el dissabte 22 de juny se celebrarà un vespre gastronòmic amb carn salvatge. Aquest sopar començarà a les 6 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre i els comensals podran tastar 6 carns de caça diferents. El preu d’aquesta proposta és de 15 euros i els tiquets es poden comprar als bars La Natura i El último de la fila.

Amb motiu de la celebració d’aquest esdeveniment, el diumenge 30 de juny, de les 6 del matí a les 4 de la tarda, l’avinguda Sant Joan es restringirà a l’estacionament i a la circulació en el seu tram entre del camí de Viladordis i el carrer German Duran.