L’Ajuntament de Sant Vicenç convoca un espai de debat ciutadà

L’acte tindrà una part d’exposició d’actuacions presents i futures, i una altra per a preguntes de la ciutadania

Dani Mauriz és l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet

Dani Mauriz és l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

Coincidint amb el primer any de mandat, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet convoca el que ha anomenat Àgora Ciutadana. Un espai de debat obert que tindrà lloc el pròxim dimecres 26 de juny, enfocat a donar a conèixer els projectes estratègics del municipi, tant els ja iniciats com els futurs. La trobada, que tindrà lloc a l'auditori M. Carme Grauvilardell a les 5 de la tarda, també permetrà als veïns i veïnes traslladar als regidors i regidores de l’equip de govern inquietuds relacionades amb Sant Vicenç.

L'alcalde, Dani Mauriz, ha destacat la importància d'aquesta jornada com a «mostra de transparència». En aquest sentit, destaca que «l'Àgora Ciutadana és una oportunitat perquè la població pugui conèixer de primera mà els projectes que estem impulsant des de l'Ajuntament, i també perquè veïns i veïnes puguin fer les seves preguntes i aportacions. La participació ciutadana és clau per a la construcció d'un municipi millor i més participatiu».

L’executiu local apunta que aquesta iniciativa, conjuntament amb el programa de portes obertes d’alcaldia, s’emmarca «en la línia d’acció del govern municipal d’apropar el dia a dia de l’Ajuntament a la ciutadania, escoltar la veu dels veïns i veïnes, i tendir cap a una governança transparent i oberta». En aquest sentit, l’Ajuntament té previst convocar de manera regular noves sessions de l’Àgora Ciutadana al llarg del mandat.