El PSC al Bages, Berguedà i Solsonès escollirà nova executiva

La Federació XI dels socialistes celebra el seu congrés aquest dissabte

Cristòfol Gimeno és l'actual primer secretari de la Federació XI del PSC

Cristòfol Gimeno és l'actual primer secretari de la Federació XI del PSC / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

La Federació XI del PSC, que agrupa el Bages, Berguedà i Solsonès, celebrarà aquest dissabte, dia 6 de juliol, en sessió de matí, el seu 11è Congrés. En compliment dels estatuts del partit, s’havia de procedir a la renovació dels òrgans de gestió i govern, sis mesos enrere, després del Congrés Nacional. La convocatòria de les eleccions al Parlament i tot seguit les Europees, van retardar tots els congressos territorials, entre els quals el de la Federació XI.

El Congrés començarà a les 9 del matí, a la seu de Manresa, amb l’acreditació dels 46 delegats I delegades, de les tres comarques i, tot seguit, el fins ara primer secretari, Cristòfol Gimeno donarà compte de l’informe de gestió de l’executiva al llarg de tot aquest mandat.

A continuació, es presentaran les candidatures a la comissió executiva, a la presidència del Consell de Federació i al Consell Nacional del partit. Entremig es presentarà, debatrà i votarà la ponència marc, que fixa els objectius pels pròxims anys en aquest àmbit territorial.

Finalment, els delegats i delegades, votaran les candidatures presentades, i es procedirà a la clausura del Congrés per part del primer secretari de la Federació, que donarà pas a la intervenció final de Lluïsa Moret, viceprimera secretària del Partit dels Socialistes de Catalunya.