Junts per Sant Vicenç renova la seva executiva

La nova direcció local estarà encapçalada per Xavier Tobella

Xavier Tobella (primer per la dreta) amb part de la nova executiva

Xavier Tobella (primer per la dreta) amb part de la nova executiva / JUNTS SVC

Redacció

Xavier Tobella encapçala des d’ara l’executiva local de Junts per Catalunya a Sant Vicenç de Castellet, recentment renovada. Tobella, militant de Junts des dels seus inicis, ha reunit en una sola candidatura un seguit de dones i homes de diferents perfils i edats i gèneres que, segons destaca la formació, «ha de permetre seguir amb la sensibilitat i coneixements necessaris per a representar aquesta formació en tots els terrenys». Així, a banda de Xavier Tobella, l’equip de treball el completen Marcel·lí Subirana, Sonia Ortiz, Karen Aguilar, Agustina Matas, Esther Bartrolí, Queralt Tobella, Clàudia Garcia i Mireia Santmartí.

Una executiva que, destaquen, a partir d’ara «treballarà per seguir la tasca i expandir la seva estructura, basant el seu treball en la participació, el coneixement i les ganes de treballar per un millor poble, vegueria i país».

També subratllen que «l’evident tasca feta fins ara per l’executiva sortint, molta d’ella integrada en l’actual equip de Govern, fa necessari un relleu efectiu per poder donar continuïtat als compromisos i funcions endegats per l’anterior executiva».