Paqui Garcia relleva Elia Tortolero al PSC del Baix Cardener

L’agrupació inclou Sant Joan, Fonollosa, Santpedor i Castellnou

Paqui Garcia i Elia Tortolero

Paqui Garcia i Elia Tortolero / PSC

Redacció

Paqui Garcia, exregidora del PSC a Sant Joan de Vilatorrada, ha agafat el relleu d’Elia Tortolero com a primera secretària de l’agrupació socialista del Baix Cardener, que engloba els municipis de Sant Joan, Fonollosa, Santpedor i Castellnou de Bages. Tortolero passa el testimoni després que aquest cap de setmana ha estat triada primera secretària de la Federació XI, que inclou les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès.

El relleu s’ha produït amb el suport del 100% dels vots de la militància present a l’assemblea celebrada. Presidirà l’equip Montse Vancell, filla de l’exdiputat al Congrés Ramon Vancell, un càrrec honorífic pels anys de dedicació que porta al partit.

Igualment, Tortolero en serà viceprimera secretària juntament amb el també regidor Toni Sánchez, mentre que la secretaria d’Organització l’assumeix Saray Gómez. També en formarà part la primera secretària de les JSC a les comarques centrals, Andrea Marcuello, que serà la secretària de Serveis a les Persones, englobant diferents àrees.

Un cop elegida, Paqui Garcia va destacar que vol treballar amb tothom amb l’objectiu de poder guanyar les pròximes eleccions municipals, i enfortir el partit. Tortolero va passar el relleu expressant el seu compromís amb el PSC del Baix Cardener, tot i que ara des d’un altre paper. Continuarà, això sí, com a portaveu i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.