Súria engega la festa major amb la música i l'esport com a grans eixos de participació

Aquest dimecres s’ha fet la benedicció de vehicles de la diada de Sant Cristòfol

Redacció

Els primers dies de la festa major de Súria han estat protagonitzats per la música i l’esport com a grans eixos de participació. Aquest dimecres 10 de juliol, diada de Sant Cristòfol, el programa ha continuat amb la benedicció de vehicles al davant de l’església parroquial, un dels actes tradicionals en honor del patró de la vila.

Els Kampionats Esportius Nocturns (KEN) es mantenen un any més com un dels actes més participats de la Festa Major surienca, amb centenars de joves en les competicions que s’han desenvolupat des del dilluns 8 a la plaça de Sant Joan, el pavelló municipal i la piscina municipal. La darrera jornada dels KEN tindrà lloc aquest dimecres 10 a partir de les 19.30 h.

Un altre escenari destacat d’aquest inici de festa major és la plaça de la Serradora, amb una nova edició del cicle de concerts Animats, dedicat a grups locals. El cicle acabarà aquest dimecres 10 amb la música de Lucky Luck, després de les actuacions dels conjunts Spinoff, Set de Nit i 555 Project en els darrers dies.

Com és habitual durant la Festa Major, el centre urbà s’ha convertit en illa de vianants de les 9 a les 12 de la nit entre la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora.

El pròleg d’aquesta setmana de Festa Major es va iniciar el passat divendres 5 i va continuar durant el cap de setmana, amb el protagonisme dels concerts de la Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música i de la Societat Coral La Llanterna. Altres activitats destacades del cap de setmana van ser la Caminada Nocturna del Centre Excursionista, el concurs de l’Agrupació de Pescadors Esportius i la tirada del Club de Tir Esportiu.