Amb motiu de la verema de Montmartre, els Castellers d'Esparreguera van tenir l'ocasió d'exportar el fet casteller dissabte passat a París.

A la capital francesa els castellers esparreguerins van poder mostrar un pilar de quatre dins de l'ajuntament, com a presentació de la colla a les altres entitats que hi eren convidades. També van plantar, davant d'un públic nombrós, un quatre de sis amb agulla al mig, un tres de set i el tres de sis aixecat per sota.

Des de la colla han explicat que "el motiu d'aquests tres castells ha estat voler mostrar diverses construccions dins del món dels castells. El primer, el quatre amb agulla, amb el valor afegit de deixar el pilar net un cop descarregada l'estructura de quatre. El segon, el tres de set, per la seva altura. I l'últim, el tres per sota, pel fet de ser tan espectacular de veure com s'aixeca a pols".

La resposta del públic parisenc va ser excel·lent, segons han dit els Castellers d'Esparreguera. També han afegit que van poder trobar-se amb catalans a París i que va ser "molt emotiu".

Després de l'actuació davant de l'ajuntament de París, es va fer una cercavila pels carrers de Montmartre fins arribar als peus del Sagrat Cor. Durant el trajecte van plantar un total de 10 pilars de quatre, normals i aixecats per sota.