La Generalitat de Catalunya ha adjudicat 820.400 euros per construir una nova estació de ferrocarrils al polígon industrial de Ca n'Amat, al terme municipal de Martorell. Aquesta estació, que pertanyerà a la línia de FGC de Manresa-Martorell, es pretén situar entre els accessos sud i nord de les instal·lacions de l'empresa SEAT.

Aquest polígon concentra un nombre important d'empreses, entre les quals es troba la planta automobilística SEAT, amb més de 10.000 treballadors. L'objectiu és promoure l'ús del transport públic en els desplaçaments fins a aquest sector industrial, i reduir el nombre considerable de vehicles privats que fan diàriament aquest recorregut, sobretot des de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, fet que provoca habitualment situacions de trànsit intens, coincidint amb els horaris d'entrada i sortida dels treballadors.

La nova estació disposarà de dos accessos amb escales fixes, mecàniques i ascensors que seran adaptats a persones amb mobilitat reduïda per connectar amb l'andana central de 240 metres de longitud i 10 metres d'amplada, que podrà acollir fins a dues composicions de trens en cada sentit de circulació.

Per habilitar la nova estació es construirà un nou tram de la línia de ferrocarrils de Manreasa en variant, des de l'estació de Martorell Enllaç fins poc abans d'arribar al barri de Sant Hilari, al terme municipal d'Abrera, on la línia connectarà de nou amb la seva traça original. Pel que fa al tram original de Manresa, es continuarà utilitzant per a mercaderies i per a serveis de viatgers directes, que no s'aturin a la nova estació de Ca n'Amat.