30 de maig de 2010
30.05.2010

Esparreguera organitza un taller sanitari per a immigrants

El taller té com a objectiu donar a conèixer el sistema sanitari públic català, el seu funcionament, com també els elements necessaris per a l'autonomia personal a l'hora de fer gestions en aquest espai

31.05.2010 | 02:50

La regidoria de Nova Ciutadania de l'Ajuntament d'Esparreguera, juntament amb el CAP, duen a terme, per segona vegada, un taller sanitari adreçat a persones nouvingudes. El taller té com a objectiu donar a conèixer el sistema sanitari públic català, el seu funcionament, com també els elements necessaris per a l'autonomia personal a l'hora de fer gestions en aquest espai.
La durada és trimestral i els temes que s'hi tracten són la utilització de la targeta sanitària, la importància de la farmaciola bàsica, l'alimentació i la vacunació infantils, les malalties comunes i la importància de les revisions ginecològiques, entre altres. Aquests tallers els imparteixen infermeres al CAP, fet que dóna confiança, seguretat i un punt de referència als usuaris i a les usuàries en les properes visites.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2019 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20