L'Ajuntament de Martorell va aprovar en la darrera sessió plenària una modificació de crèdit per tal de pagar el total del cost de l'obra del Centre Integral de l'Esport i la Salut, situat on ara hi ha la piscina municipal d'estiu. De fet, aquesta modificació prové d'altres partides pressupostàries d'obres que el consistori no preveu que es puguin finalitzar abans d'acabar l'any i, sobretot, de l'estalvi que s'ha fet en el pressupost d'altres obres que s'estan duent a terme.

Per a l'alcalde martorellenc, Salvador Esteve, "és prioritari acabar aquesta obra perquè així els ciutadans la puguin gaudir com més aviat millor. Amb aquesta modificació pressupostària el que fem és liquidar el cost de les obres, ja que així, abans d'acabar aquest any, la deixarem totalment pagada, cosa que ens anirà molt bé en poder disposar de diners estalviats en pressupostos d'altres obres". Esteve ha remarcat que les obres d'aquest complex "es pa-guen amb l'estalvi que ha sobrat d'algunes partides d'obres i d'altres de menors, com la decoració de la Casa Mestres, que finalment es farà l'any vinent, ja que no es podia finalitzar abans del gener". De fet, segons l'alcalde, "el consistori ha destinat per pagar les obres del Centre Integral de l'Esport i la Salut prop de 34.000 euros d'estalvi en l'adequació de l'espai verd del Pont del Diable, 75.000 euros de l'antiga caserna, 70.000 d'estalvi en la instal·lació d'ascensors al barri de Buenos Aires i prop de 223.000 euros més en l'expropiació d'una casa de l'entorn del Pont del Diable, ja que finalment se'n van expropiar dues de les tres projectades inicialment. Hem agafat els estalvis que han sobrat d'aquests projectes".

D'altra banda, cal recordar que les obres del futur Centre Integral de l'Esport i la Salut de Martorell han tingut un cost de gairebé 4,3 milions d'euros, que amb aquesta modificació s'hauran liquidat a final d'any i no el 2012 com estava previst. Pel que fa a la inauguració del centre, es farà al principi d'any vinent.