12 de abril de 2011
12.04.2011
40 Años
40 Años

L'aula de formació de Sant Esteve podrà impartir cursos del SOC

Això suposa que els sesrovirencs no s'hagin de desplaçar fins a Martorell o altres poblacions per fer un curs

12.04.2011 | 14:33

L'Ajuntament sesrovirenc ha rebut l'autorització per part de la Generalitat de Catalunya per poder impartir cursos de Formació Ocupacional a l'Aula de Formació de Sant Esteve, un any i mig després de ser inaugurada. Així, el govern català ha donat els permisos que l'acrediten com a aula homologada en el registre de centres i entitats de formació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb l'autorització, el consistori assoleix l'objectiu inicial pel qual es va crear aquest equipament, ideat per unificar en un mateix espai tota l'oferta formativa de l'Ajuntament i del Patronat Municipal. Això suposa que els sesrovirencs no s'hagin de desplaçar fins a Martorell o altres poblacions per fer un curs del SOC. A l'aula s'impartirà formació dirigida a persones en edat laboral que vulguin accedir a una ocupació o promocionar-se en un lloc de treball. Els cursos s'organitzen d'acord amb les necessitats dels sectors productius. Malgrat que la major part d'aquests cursos es dirigeixen a persones desocupades, també hi ha una àmplia oferta de cursos per a treballadors en actiu.

La regidora de Promoció Econòmica, Júlia Martín, ha dit que "estem esperant la convocatòria del SOC per demanar cursos de formació ocupacional relacionats amb matèries com els idiomes, la informàtica i la sanitat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18