Desirée Gómez, nova regidora de Promoció Econòmica d’Esparreguera

Substitueix Miguel Bajo, que havia deixat el càrrec per motius "personals i de feina"

Desirée Gómez, nova regidora d'Esparreguera

Desirée Gómez, nova regidora d'Esparreguera / PSC

Redacció

Desirée Gómez, que ocupava el número 14 de la llista electoral de l’any 2019, s’ha convertit aquest dimecres en la nova regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera. Substitueix a Miguel Bajo, que va renunciar al càrrec fa unes setmanes per motius personals i laborals.

La nova regidora té 35 anys, és tècnica d’esports i viu a la zona de la Passió, segons han explicat fonts municipals. Tindrà poc temps per adaptar-se al nou lloc i per desenvolupar noves polítiques perquè les eleccions municipals estan previstes per al proper mes de maig, però assegura que se sent "il·lusionada per poder contribuir a millorar Esparreguera des de la cartera de Promoció Econòmica". En aquest mesos, el govern ha explicat que Gómez posarà l’accent en la dinamització comercial i la subvenció pel foment de les contractacions que s’està treballant i que s’aprovarà pròximament.

Per la seva banda, l’alcalde Eduard Rivas ha agraït al regidor Bajo la feina feta durant aquest temps i s’ha mostrat molt satisfet per la incorporació de Gómez a l’equip de govern.