L'actual patrocinador del Bàsquet Manresa, La Bruixa d'Or, no tallarà el contracte en vigor que el vincula amb l'entitat del Nou Congost i es mantindrà una temporada més. La continuïtat en la lliga Endesa, que sembla força garantida després que el Breogán quedés eliminat en els play-off de la LEB, és decisiva per al cap de la famosa administració de loteria de Sort, Xavier Gabriel.

En declaracions a Regió7, Gabriel afirma que "no hi entenc gaire, de bàsquet, però, pel que m'expliquen, tot indica que el Manresa sí que podrà seguir la temporada vinent en la lliga Endesa, em diuen que ara hi ha moltes possibilitats. I és clar que sí, que continuarem al costat d'aquest projecte, perquè hi creiem i el club està treballant bé, tot i que aquesta temporada no hem estat de sort i no hem tingut els resultats esperats". El contracte que uneix el Manresa i La Bruixa d'Or, que a banda d'aquesta temporada es perllonga encara tres més, especifica que cada mes de juny l'acord es pot trencar si el patrocinador ho creu oportú.

Xavier Gabriel explica que "hi ha una molt bona sintonia amb el club, tant amb el president, Josep Vives, com amb el gerent, Carles Sixto, un professional que crec que fa molt bé la seva feina, amb sentit comú, xafant de peus a terra". L'empresari creu que "ens toca ser conseqüents, fer confiança i continuar al costat del Manresa, hem de ser seriosos i més en temps difícils com els que s'està passant". Es lamenta de la situació esportiva de la temporada, que té a l'equip en una penúltima posició de la qual ja és molt improbable que es pugui escapar en les 4 jornades de lliga que falten. "Ha estat una gran llàstima, semblava que hi havia un grup de jugadors maco, al final de la primera volta semblava que aniria bé. Em sap greu sobretot per Borja Comenge, una persona que jo veia molt capacitada, i amb moltes ganes de tirar endavant. Espero que tingui més oportunitats per demostrar la seva vàlua".