01 de juliol de 2014
01.07.2014
Tornarà a ser a l'ACB

El Bàsquet Manresa paga in extremis els seus deutes urgents

L'Associació de Clubs estudiarà la documentació fins al 7 de juliol i en pocs dies podria donar el llum verd a la readmissió

01.07.2014 | 13:51
Vives dirigint-se a abonats i accionistes en una reunió recent al Congost, que tornarà a ser pavelló ACB.

A darrera hora i al límit de temps, però el Bàsquet Manresa va donar ahir per coberts els deutes de més urgència que podien coartar que l'ACB el readmetés. Eren Hisenda i Seguretat Social dues d'aquestes tres potes del deute, i era vital que ahir al migdia es fes net. L'altra eren els endarreriments amb jugadors, els quals s'havien de satisfer o bé arribar a una sèrie d'acords per tal de poder presentar a l'ACB tota la documentació en regla i rebre un aprovat definitiu a l'auditoria que ja es va practicar a La Bruixa d'Or fa unes setmanes.

Josep Vives, president executiu del Bàsquet Manresa, expressava ahir el seu "profund agraïment a les persones que ens han ajudat, als que han contribuït en la nostra campanya de capitalització que es manté oberta. També a les més de 60 empreses que han col·laborat en unes setmanes que han estat molt frenètiques per a nosaltres, duríssimes".

El president explica que "per a nosaltres el repte era poder cobrir una xifra de 600.000 euros, era el que realment ens feia falta per tal de presentar-nos a l'ACB". Pel que fa a les quantitats, del producte de la capitalització han arribat uns 250.000 euros, de la resta Vives en diu que "una bona part són dels dos copatrocinadors amb els quals hem estat parlant durant aquests darrers dies i que ens devien unes quantitats. Tant una empresa com l'altra ens han ajudat i han fet un gran esforç, els ho volem agrair". El president va manifestar que "en una propera roda de premsa crec que podrem donar més detalls de tot el procés".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.