11 de juliol de 2014
11.07.2014

La Bruixa no ha decidit el seu tècnic tot i tenir Ricard Casas a la recambra

Josep Vives diu que "no hem parlat amb ningú; la setmana que ve volem disposar de l'entrenador"

11.07.2014 | 08:05
Ricard Casas en la seva última visita al Congost, amb el CB Valladolid

La propera setmana serà clau en la decisió de La Bruixa d'Or per nomenar entrenador. El Manresa espera tancar el que és un tema fonamental per després fer la construcció de la plantilla, un mes abans de l'inici d'entrenaments. El nom de Ricard Casas és el que ha aparegut amb més força, i deu ser a la recambra per si cap dels altres possibles aspirants a la banqueta del Nou Congost no fa el pes o no accepta la proposta. A més, falta definir el paper d'un Pere Romero que podria ser un segon entrenador i alhora convertir-se en director esportiu, tot rellevant en aquesta missió Pere Capdevila.

El president de La Bruixa, Josep Vives, insisteix que "som en un període de reflexió i no tenim un únic candidat, no hem parlat amb ningú amb cap oferta concreta. El que esperem és tenir aquest tema més avançat, o inclús tancat, en els primers dies de la setmana entrant. No ens volem equivocar".

Ricard Casas és i ha estat una de les opcions que té La Bruixa d'Or sobre la taula, però no s'ha activat perquè s'han de valorar alternatives. La més ambiciosa és la d'Aíto García Reneses, que dimarts anunciava que no continuaria a Sevilla, tot i que la situació econòmica del Bàsquet Manresa fa gairebé del tot inviable que Aíto accepti continuar la llarga carrera com a entrenador al Congost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.