18 de juliol de 2014
18.07.2014
Lliga Endesa

L'Assemblea de l'ACB accepta de nou el Bàsquet Manresa

En la mateixa reunió, els clubs han acordat la incorporació de l'Andorra i la marxa del Bilbao Baket

18.07.2014 | 17:03
La Bruixa d´Or tornarà a jugar a la Lliga Endesa

La Bruixa d'Or ja té l'OK definitiu per poder tornar a competir a l'ACB la temporada vinent. L'Assemblea de Clubs ha acceptat la seva reincirporació a la Lliga com a soci aquest dijous tot i haver perdut esportivament la categoria. El club del Nou Congost esperava aquest últim tràmit, després d'haver rebut una primera resposta positiva quan va presentar tota la documentació econòmica necessària en ordre.

En la mateixa reunió, l'Assemblea de l'ACB ha ratificat també l'ascens a l'elit de l'Andorra i la marxa del Bilbao Basket. El club basc no ha pogut reconstituir les quantitats del Fons de Garantia Salarial i té pendent un deute amb l'ACB i la plantilla superior al permès per la Lliga.

San Miguel, al Tenerife

El mercat de fitxatges segueix actiu a l'ACB. Mentre el Manresa aclaria el seu futur, alguns equips ja han aconseguit tancar fitxatges importants. Aquest dijous mateix s'ha sabut que el base ex-Manresa Rodrigo San Miguel serà el timoner de l'Iberostar Tenerife durant les dues properes temporades.

L'Andorra, per la seva banda, ja ha renovat tres peces que van ser clau per assolir l'ascens del curs passat: Blanch, Schreiner i Green. I Kim Tillie, fins ara a Múrcia, jugarà al Laboral Kutxa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.