El 25 d'agost començarà la seva pretemporada La Bruixa d'Or i es preveu que els propers dies, si no del tot, bona part de l'equip de Pedro Martínez quedi definit. Les primeres altes confirmades han estat les del base Peppe Poeta i de l'ala lituà Grigonis, que s'uneixen a Álex Hernández i Rasmus Larsen, ambdós en contracte, tot i que la continuïtat del danès encara està en interrogant. No hauria de faltar gaire per a l'anunci que l'ala suec Marcus Eriksson torni a ser cedit pel Barça al Nou Congost.

Les posicions de pivots són les que, de moment, estan més òrfenes. Un toc d'experiència el podria dur Guille Rubio, exjugador de la casa i que va estar en tractes durant la temporada passada amb el club del Congost abans de ser fitxat per l'Estudiantes. Willy Hernangómez és una altra de les aspiracions del Manresa; pertany al Madrid i hi ha una dura pugna amb el Sevilla, on va ser el jugador la temporada passada, per aconseguir-lo.

Ahir, l'Estudiantes va aconseguir els serveis de Nacho Martín (al Gran Canària l'any passat) i Pep Ortega també és molt a pop. Quant al Joventut, fitxa l'ala pivot croat Goran Suton, de 29 anys i 2,09.