La primera tarda, pel que fa a les pretemporades de La Bruixa d'Or, el que toca és córrer. I ahir no va ser cap excepció, ni de bon tros. Així, els set jugadors de l'equip que van encetar els entrenaments es van aplicar tot donant voltes en el circuit de fúting (amb l'agraïda ombra dels arbres) que envolta la pista d'atletisme de l'estadi del Congost.

A partir d'avui i en el transcurs de la setmana, ja s'aniran alternant totes les sessions més físiques (també en el gimnàs) amb les de pista, ja amb Pedro Martínez oferint les primeres nocions, tot i que fins que l'equip no es defineixi més serà complicat fer uns assajos amb cara i ulls i amb la dinàmica que el nou tècnic vol anar introduint en la temporada.

El primer amistós programat és d'aquí a quinze dies, davant del MoraBanc Andorra, i caldrà veure els jugadors que en la data prevista (el 5 de setembre) es troben dins la disciplina manresana. Sant Julià de Vilatorta, un dels escenaris que són habituals en aquests partits de preparació, serà l'escenari del debut de l'equip. Una setmana més tard, el divendres 12 de setembre, el rival de La Bruixa serà l'UCAM Múrcia al poliesportiu de Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès. El tercer amistós serà també en divendres (19 de setembre) i l'adversari serà el CAI Saragossa, a Tàrrega.

Dos dies més tard, el diumenge 21 de setembre, els bagencs s'enfronten al Joventut de Badalona, en un matx que també tindrà lloc a les terres de Ponent, a Mollerussa. Finalment, a la Lliga Catalana, es jugarà davant del Barça el dimecres dia 1 d'octubre, a la Seu d'Urgell. En cas de victòria, la final seria l'endemà. La Bruixa d'Or encetarà la Lliga Endesa el cap de setmana del 4-5 d'octubre a la pista del Rio Natura Monbus, a Santiago.