La confirmació del fitxatge del pivot grec Dimitris Haritopoulos va venir ahir acompanyada amb una notificació de La Bruixa d'Or que informava de les incorporacions immediates de quatre jugadors, en principi només per reforçar tant en els entrenaments com en partits amistosos. Però no és descartable que algun o alguns d'ells es quedin en la plantilla definitiva. Aquests jugadors són el base Carles Bivià (el curs passat a l'Iberostar Tenerife), l'ala-pivot Mike Hall (jugador del Fuenlabrada fins al 2012), i com a pivots Micky Stobart (exjugador del Rio Natura) i Fahro Alihodzic, un bosnià amb el passaport britànic per al qual el Manresa ja feia dies que s'interessava. La Bruixa d'Or reprèn avui els entrenaments.

Haritopoulos, tal com ja havia avançat Regió7, arriba després de jugar en el CB Valladolid, i de 29 anys i 2,05 és el primer pivot fitxat per a la temporada. En els propers dies també s'entrenaran al Nou Congost Alihodzic i Stobart. Quant al primer, és un pivot de 24 anys i de 2,08 metres, molt intens i que la temporada passada va estar jugant a la Universitat d'Alabama (xifres de 8,8 punts i 6,3 rebots).

Miguel Ángel García Stobart és un jugador nascut a Mallorca fa ara 29 anys i de 2,05, feia dos anys que era al Río Natura. Destaca per la seva lluita, i la temporada passada va jugar en 20 partits.