La petició de l’entrenador Pedro Martínez ha estat escoltada. Quan es va lesionar Mario Little, i com ha fet en altres moments del curs, va demanar l’arribada d’un ala per tal d’afrontar les jornades decisives que falten de la temporada. Unes setmanes després, el que Martínez va expressar en veu alta davant de la premsa s’ha fet realitat, i aquest vespre ha d’arribar a Manresa un nou jugador, l’ala Dennis Jerome Seeley, que, segons la nota oficial de La Bruixa d’Or, arriba per ser el substitut de Little al qual li resten, com a mínim, tres setmanes més de lesió i de baixa. En un principi, la previsió és donar-lo d’alta a l’ACB avui mateix i que viatgi a Múrcia on l’equip manresà juga el partit de la 28a jornada davant l’UCAM, a les 12.15 hores de diu-menge. Queda a decisió de Pedro Martínez que el nou jugador tingui o no els seus primers minuts.

DJ Seeley és un jugador jove, de 25 anys, però ja amb experiència a lligues europees com l’Adriàtica i la Bundesliga alemanya. Destaca de forma especial pels tirs de tres punts, com ho demostren les seves estadístiques en els Delaware 87ers de la lliga de desenvolupament de la NBA. En l’equip filial dels Sixers de Filadelfia ha acabat amb el 44% de percentatge d’encert i amb una mitjana de 19,3 punts per partit, i havent col·laborat també en la captura de 3,9 rebots.

Al Bayreuth i al Radnicki

Seeley ha acabat la lliga tot just fa una setmana amb el Delaware i ha quedat lliure per acceptar l’oferta manresana. Serà el tercer cop que creuï l’Atlàntic per incorporar-se a un equip europeu. La primera vegada va ser en el Radnicki Kragujevac, en l’equip serbi. En aquest equip, un dels històrics del bàsquet balcànic, va participar en la lliga Adriàtica, en la qual va finalitzar en l’onzè lloc, i en l’Eurocup, torneig continental en el qual no va poder arribar a les fases finals. En aquest darrer cas ell va jugar onze partits, amb una mitjana de 20 minuts en pista i 7,7 punts convertits i el 37% en els tirs des de tres punts (10/27).

El seu episodi al Vell Continent va ser al Bayreuth alemany, el 2014. L’equip va acabar onzè a la seva lliga. Els bons números que ha fet Seeley en la NBDL fan suposar que arriba bé de forma i en unes millors condicions que Little, que tenia molèsties musculars.