Amb l'agra sensació de la lesió al turmell de Marius Grigonis, que fa que el lituà es perdi el que resta de la temporada, es va desplaçar ahir el Bàsquet Manresa a Múrcia. Els homes de Pedro Martínez, però, han de tirar endavant perquè continuen tenint a les mans la salvació i són en el període definitiu de la lliga. Avui juguen amb un UCAM Múrcia que fa pocs dies va batre el Reial Madrid i va plantar cara també al Barça, i té encara les aspiracions de play-off. Amb les novetats de DJ Seeley (el substitut del també lesionat Little) i Peppe Poeta, que s'incorpora en el lloc de Grigonis, La Bruixa no pot donar per perdut un matx en el qual el factor mental, saber aixecar-se i competir amb duresa, serà vital si es vol aconseguir la victòria.

Múrcia és una pista que durant els últims anys ha estat esquerpa als manresans, que no hi guanyen des del febrer del 2009, ara fa sis anys.

Martínez confia en Seeley

L'entrenador del Bàsquet Manresa, Pedro Martínez, ha parlat de com veu els dos jugadors que entren des d'aquest partit a la plantilla. Sobre Poeta afirma que "de la lesió està bé, però a la pràctica fa gairebé un any que no juga. Teníem coberta la posició de base amb White i amb Álex Hernández, però la lesió del Marius ens ha fet canviar de plans". Pel que fa a DJ Seeley, declara que "és un escorta jove, en el seu segon any de professional, que té un talent ofensiu i que ens pot ajudar. Ha fet un llarg viatge des d'Auckland, des de San Francisco, amb tot un munt d'escales, i té el lògic jet lag, però sí que jugarà. Estic segur que d'aquí a una setmana estarà més integrat a l'equip. Tantes incorporacions en plena competició no és l'ideal per posar els jugadors a la mateixa pàgina d'un llibre que es titula les normes de joc d'atac i defensa".