La Bruixa d'Or Manresa es juga bona part de les seves opcions de permanència, a casa contra el Bàsquet Sevilla, dos equips que estan empatats a 8 victòries, per la qual cosa el que guanyi farà un pas important per aconseguir la salvació.

Els de Pedro Martínez segueixen llastats per les lesions. L'últim a entrar a la infermeria ha estat Ben Dewar, pel qual el club ja ha buscat un substitut. Es tracta d'Alfonso Sánchez, que arriba del Clínicas Rincón de l'Adecco Oro, on ha aconseguit una mitjana de 12,8 punts i un 41,5% en tirs de 3. A més de l'absència de Dewar, que estarà de baixa dues setmanes per un esquinç, Martínez té el dubte de Davin White, que s'ha retirat de l'entrenament per una lumbàlgia.

Per al partit, el tècnic de La Bruixa d'Or prefereix oblidar les dificultats: "Sabem que tenim problemes, però no els volem subratllar. Si fem les coses molt bé, tindrem opcions".

Per a Martínez, que l'equip sevillà ocupi les últimes posicions és "sorprenent" i assegura que és un equip "de 'play-off', el va jugar l'any passat i més de la meitat dels jugadors encara hi continuen. Jugadors de gran nivell, de molta experiència".

Martínez reconeix la importància del partit per enfrontar-se a un rival directe, però afegeix que tots ho són "i no estic més nerviós, preocupat o il·lusionat que en els altres. I espero que els jugadors facin el mateix".