Tots els ingredients estaven a punt. El Nou Congost ha estat ple fins la bandera, l'afició ha estat donant suport a l'equip en tot moment, però al final La Bruixa d'Or Manresa ha caigut per 6 punts amb el Baloncesto Sevilla. Isaac Fotu ha fet 22 punts, i Roger Grimau 17.

Començava molt bé el partit amb un parcial inicial de 5-0 en una guerra d'errors en els primers compassos. Woodside liderava l'anotació visitant i Balvin donava avantatge al Sevilla. El partit va estar igualat i amb moltes alternatives fins el 17-17 del final del primer quart.

En el segon període la tònica ha estat la mateixa. Radicevic i Penney començaven castigant la defensa manresana, però Rizvic i Grimau tornaven a posar els andalusos a tir. Fotu va posar-se en aquest moment l'equip a l'esquena, ben ajudat per homes com Alfonso Sánchez, que va fer un bon partit en el seu debut. Camí de vestidors, 35-37 amb un triple final de White.

Després de la mitja part, Un altre període igualadíssim (18-18). Moltes errades en els primers minuts, amb el marcador clavat a 36-42. El Sevilla s'escapava mitjançant un gran Porzingis. Va ser llavors, al final del tercer període, quan Grimau i Isaac Fotu posaven dempeus el Congost situant l'equip a dos punts. Quedava tot per resoldre en el darrer quart, amb 53-55 al marcador.

La recta final tampoc va ser desanivellada, però petits detalls com una pilota que s'escapa de les mans, o un triple per tauler van decidir el matx. Començava el quart amb un triple de Fotu, i un dos més u de Porzingis. Res seria fàcil per ningú. Moltes alternatives fins que el Sevilla va poder obrir un forat de sis punts i va poder mantenir-lo. La recta final va estar plena d'aturades, el Sevilla volia també l'average, però va acabar sent pel Manresa.

Pedro Martínez declarava a la roda de premsa que «he felicitat els jugadors per l'esforç, crec que hem jugat bastant bé i amb bona mentalitat; hi ha hagut moments molt difícils en què ells han agafat diferències importants; estàvem limitats i tot i això hem competit el partit; petits detalls han caigut del seu cantó i desgraciadament no hem pogut guanyar»

72 La Bruixa d'Or Manresa | White 3, Seeley, Grimau 17, Sakic 9 i Rizvic 5; Dilys 2, Hernández 9, Sánchez 5 i Fotu 22.

78 Baloncesto Sevilla | Woodside 7, Penney 5, Rodríguez 11, Porzingis 19 i Balvin 6; Byars 6, Urtasun 5, Radicevic 15, Hernangómez 4 i Oriola.

Parcials: 17-17, 18-20; 18-18 i 19-23.

Àrbitres: Pérez Pérez, Araña i Sacristán.