Jaume Arnau, un manresà de 47 anys vinculat a la gestió esportiva i que va ser dirigir el Terrassa Club de Futbol, es perfila com el nou president de La Bruixa d'Or.

El Bàsquet Manresa està en la recerca de president des que en la passada tardor Josep Vives va fer públic que volia deixar el càrrec que ocupa des del 2002. El nom de Jaume Arnau, conegut per la seva tasca com a gerent en el gimnàs Cube, va aparèixer ahir a través del diari digital manresainfo. L'actual president, Josep Vives, va declarar ahir a Regió7 que "éll és una de les persones amb les quals parlem; en tot cas, la decisió no està presa ni tampoc aprovada per la comissió executiva. Esperem poder tenir el tema aclarit durant aquest mes de juliol". Vives va afegir que "ell és una de les tres persones amb les quals estem parlant per tenir aviat un president, o presidenta, per al nostre club".

Una altra de les qüestions que són cabdals per al futur immediat del Bàsquet Manresa és assolir el patrocini principal que pugui fer viable el projecte. Segons Vives, és una altra qüestió que "tenim com a prioritat i esperem tenir definida en els propers dies".