Jaume Arnau, un manresà de 47 anys vinculat vinculat actualment al Cube i membre de la llista de CiU en les darreres eleccions municipals, té moltes possibilitats de convertir-se en el nou president de La Bruixa d'Or.

En una entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, Valentí Junyent ha deixat entreveure que Jaume Arnau serà el nou president del Bàsquet Manresa.

En una tertúlia en la qual s'han abordat molts temes relacionats amb la ciutat, a Junyent se li ha preguntat per la presidència del Bàsquet Manresa. Els tertulians han suggerit el nom que en les darreres setmanes ha sonat amb més força: Jaume Arnau. Junyent ha afirmat que «l'Ajuntament vol que això tiri endavant i a mi em sembla bé». Ha afirmat que estaria fet «en un noranta i llarg per cent». Josep Vives, l'actual president, en declaracions a aquest diari, insisteix en què no hi ha res fet i que, al costat d'Arnau hi ha dos «importants» candidats més.

Jaume Arnau (Manresa, 1967) està vinculat al gimnàs Cube de la capital del Bages, llicenciat en Eduació Física, va ser president del Terrassa Futbol Club entre els anys 2005 i 2008, on va coincidir amb qui després seria entrenador del FC Barcelona, el recordat Tito Vilanova. Arnau disposa del títol d´entrenador de futbol.

En les darreres eleccions municipals, Arnau va formar part de la llista de Convergència i Unió a Manresa; ocupava el número onze i CiU va obtenir 9 regidors.