Xavier Gabriel és l'aposta de Josep Vives per rellevar-lo a la presidència del Bàsquet Manresa. Des que va sorgir el nom de Jaume Arnau com a possible nou president, avalat sobretot per l´Ajuntament i, en particular, per l´alcalde Valentí Junyent, des del club sempre s´ha afirmat que hi ha altres candidats, i Xavier Gabriel, propietari de l'administració de loteria de Sort, és l'escollit de Vives.

>>ENQUESTA: t´agradaria que Gabriel presidís el Bàsquet Manresa?

Gabriel ha rebut la proposta i ara és ell qui ha de decidir si accepta el càrrec de president, que aniria lligat a altres oferiments que li ha fet el Bàsquet Manresa. Un d´ells, posar el nom de La Bruixa d´Or al pavelló Nou Congost i, l´altra, situar un gran anunci de l´administració de loteries a la part central de la pista de joc. Tot això, a canvi de mantenir l´esponsorització de La Bruixa d´Or, encara que en aquest cas com a patrocini secundari per darrera d´Iberpotash.

En el supòsit que Xavier Gabriel agafi la presidència del Bàsquet Manresa, es contempla la possibilitat que Jaume Arnau tingui el càrrec de director general i Carles Sixto es mantingui com a gerent per portar els comptes de l´entitat.