L'ICL Manresa ha realitzat un treball excel·lent i s'ha convertit en el primer equip que guanya al difícil pavelló de l'Obradoiro aquesta temporada. (71-79).

L'inici de partit entre el Rio Natura Monbus Obradoiro i l'ICL Manresa ha estat espectacular. Els dos equips s'han mostrat molt encertats des de la línia de tres i han ofert un recital de triples. Des del primer minut, la intensitat en el joc ha estat màxima i ambdós conjunts han ensenyat igualtat en totes les facetes del joc. El primer quart ha finalitzat amb el resultat de 24 a 26 a favor del Manresa.

Amb la segona unitat en pista, els d'Ibon Navarro no han abaixat el nivell i han seguit sent més que competitius. Sacrifici en defensa i encert en atac han estat les claus per continuar dominant en el marcador. L' esforç i la insistència d'Obradoiro i Manresa ha ofert als assistents del Pavelló Fontes do Sar un bàsquet de vibrant i vistós durant tota la primera meitat, que ha finalitzat amb avantatge pels bagencs, 33-35.

A la represa, el nivell de joc de l'ICL no ha baixat. Dejan Musli i un excel·lent Chase Simon han liderat l'equip per obrir un petit forat en el marcador, 35-41. Amb la màxima renda a la butxaca, els bagencs s'han relaxat i l'Obradoiro ha donat la volta al resultat Han estat moments de dubtes a les files de l'ICL. Tot i això, Ibon Navarro ha estat impecable i amb un temps mort ha fet recuperar sensacions als seus jugadors. El tercer quart ha acabat amb 54-55 a favor de l'ICL Manresa.

L'inici de l'últim quart de l'ICL Manresa ha estat per emmarcar i és on s'ha decidit el partit. Sobretot en defensa, però també en atac. Una molt bona actitud defensiva ha estat bàsica per negar punts a l'Obradoiro. A l'altre cantó del camp, a la ofensiva, Marius Grigonis ha posat contra les cordes als gallecs amb els seus triples. L'encert dels catalans ha permès obrir un forat de deu punts a falta de cinc minuts.

Amb el partit gairebé perdut, Obradoiro ha intentat reaccionar amb pressió a tota la pista i ha aconseguit posar nerviosos als jugadors del Manresa. Maksym Sandul i Marius Grigonis han estat expulsats per faltes i els gallecs s'han acostat a tres punts. En uns últims minuts d'infart, l'ICL Manresa s'ha mantingut fort des de la línia dels lliures i un triple de Chase Simon ha sentenciat definitivament el matx.

L'ICL Manresa ha firmat una victòria de prestigi en una pista en la que encara no hi havia guanyat ningú. Amb aquest triomf els manresans es col·loquen amb cinc victòries i cinc derrotes a la zona mitja de la classificació.

El millor jugador a les files manresanes ha estat Chase Simon, amb 22 punts i 22 de valoració. Marius Grigonis n'ha anotat 15 i Dejan Musli 11. Al bàndol local, el més destacat ha estat Tyler Haws, amb 23 punts.